Ceralbin kenőccsel a száraz bőr ellen

WEBBeteg - Támogatott tartalom
megjelent:

A Ceralbin bőrápoló kenőcsöt dr. Argay Márton gyógyszerész fejlesztette ki. Feladata a száraz, igénybe vett bőr egészségének és szépségének helyreállítása, valamint a száraz bőrrel összefüggő tünetek enyhítése és megszüntetése. (x)

Az alapanyagok kiválasztásánál a legfőbb szempont a kiváló minőség, így csak gyógyszerkönyvi minőségű alapanyagok felhasználásával készül a kenőcs, szigorú gyártási kritériumoknak megfelelően, garantálva ezzel a magas minőséget.

A Ceralbin a száraz bőr mindennapos ápolására szolgáló univerzális kenőcs, mely a megfelelő víz és lipid arányú, olaj a vízben típusú emulzió formájában biztosítja a hidratálást és a bőr rugalmasságának helyreállítását. A nagy tisztaságú növényi olajok nyugtatják, puhítják, lággyá teszik bőrt.

Tudta?

A bőr az egyik legfontosabb szervünk. Kinézetünk, érzékelésünk, hőérzetünk és a fertőzésekkel szembeni védelmünk is tőle függ. Azonban az érdes, feszülő, hámló, viszkető vagy fájdalmas száraz bőr nem képes megfelelően funkcionálni - ilyen esetben a bőr kevésbé érzékeny a tapintásra, valamint megnő a napsugárzás által okozott károk és a korai öregedés kockázata is, ezenfelül a fertőzéseknek is jobban ki vagyunk téve. Van hatékony megoldás, melynek alapja a száraz bőrhöz illő bőrápolási szokások kialakítása.

Főbb összetevők: gyapjúzsír, méhviasz, ricinusolaj, napraforgóolaj

Ceralbin bőrápoló kenőcs

A kenőcs gazdag természetes eredetű anyagokban, mint például a gyapjúzsír, ami kiváló hidratáló és bőrpuhító hatású, mivel mélyen behatol a bőrbe, így táplálva azt. A kenőcsben található ezenkívül méhviasz, ami szintén emolliens hatást fejt ki. A ricinusolaj kondicionálja a bőrt, rendelkezik természetes nedvesítő és gyulladáscsökkentő hatással is, a kollagén- és elasztintermelés serkentésével táplálja és hidratálja a bőrt. A napraforgóolaj vitamin- és zsírsavösszetételének köszönhetően alkalmas a száraz bőr ápolására, magas linolsavtartalma - ami egy omega zsírsav - segíti a bőr integritását.

Függetlenül attól, hogy időjárástól vagy munkától érzékeny és száraz a bőre, a Ceralbin ápoló kenőcs segít annak regenerálódásában, ápolja és védi bőrét. A Ceralbin ápoló kenőcs használható a test bármely részén, egész évben, szükség esetén mindennap. Az érintett területet megtisztítás és szárítás után naponta akár több alkalommal is bekenhetjük, majd hagyjuk a kenőcsöt beszívódni.

További információk a termékről: www.ceralbin.hu

Frissítve: 2019.08.12. 14:16, Megjelent: 2019.08.12. 14:16
Címkék: Száraz bőr téma

Cikkajánló

Ízületi fájdalmak
Ízületi fájdalmak

Milyen okai lehetnek? Hogyan kezelhető?

Tavasz és fájdalom
Tavasz és fájdalom

Mit tehetünk a fájdalom ellen? (x)

Dermatica - Dr. Borbola Kinga, bőrgyógyász-kozmetológus
WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Dr. Lesznyák Judit, csecsemő- és gyermekgyógyász
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.