Állítsa meg az időt az öregedésben

Szerző: WEBBeteg - Szponzorált tartalom

A változókor bekövetkeztével a nemi hormonok mennyiségének csökkenése a bőrben is jelentős változásokat eredményez, amelynek esztétikai következményei is lehetnek: az arcbőr legfelsőbb hámrétege elvékonyodik - emeli ki Dr. Dobozy Enikő, bőrgyógyász. Fedezze fel a Vichy speciálisan a változókorba lépő hölgyek számára kifejlesztett innovációját. (x)

Csökken a bőr megújulási képessége, lassabban képződnek a hámsejtek, az elhalt hámsejtek lassabban válnak le, emiatt persze az elszarusodott réteg is vastagabbá válik. Ezzel együtt a bőr zsírtartalma is csökken, a kötőszövet vízmegkötő képessége kisebb lesz, ezért szárazabbnak fogjuk érezni a bőrt. Emellett bizonyos ráncok – például a mimikai ráncok, amik már fiatalabb életkorban is megjelenhetnek – állandósulnak, elmélyülnek – tájékoztat Dr. Dobozy Enikő bőrgyógyász.

Vichy, a bőrápolás szakértője

A Vichy laboratóriumai kimutatták, hogy a bőr hormonális öregedésében alapvető szerepet játszik a DHEA hormon, amely pozitív hatással van az epidermiszre és a bőr faggyútermelésére, ami az életkorral csökken. A Vichy legújabb innovációja, a Neovadiol Phytosculpt balzsam segít a nyakterület feszesítésében és az arckontúr formálásában. A készítmény segít enyhíteni a bőrrugalmasság elvesztésének látható jeleit.

A Neovadiol Phytosculpt-ban található Fitoszterolok (vadpáfrány levél-kivonat) formálják a kontúrokat, míg a Compensating Complex hatóanyagegyüttes segít a bőrtömörség-vesztés pótlásában.

Fontos, hogy lelkünk mellett testünket is felkészítsük a változásra. Élvezzük, hogy sokkal több mindent engedhetünk meg magunknak. Lehet, hogy szakmai ártalom, de igenis meglephetjük magunkat a kedvenc krémünkkel – tanácsolja Dr. Dobozy Enikő bőrgyógyász.

3 lépésben a bőr szépségéért

  1. lépés - Feszesítés. Melegítse fel a Vichy Neovadiol Phytosculpt balzsamot, vigye fel kezével a nyakra, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza be.
  2. lépés – Formálás. Mindkét kezével végezzen csipkedő mozdulatokat az áll közepétől kifelé az áll vonalában.
  3. lépés - Eloszlatás. Mindkét kezével határozott nyomó mozdulatokkal simítsa el az áll alatti területet az áll vonalában kifelé. A felvitelt az áll vonalának 5 másodpercig tartó felfelé nyomásával fejezze be.

Vegye fel a változókor elleni harcot a Vichyvel!

Módosítva: 2019.04.15 15:06, Megjelenés: 2019.04.15 15:06

CIKKAJÁNLÓ

 Kenőcs a száraz bőr ellen
Segít a száraz, igénybe vett bőrrel összefüggő tüneteket enyhíteni, megszüntetni. (x)
A Ceralbin kenőcs feladata a száraz bőrrel összefüggő tünetek megszüntetése.
Magyarok által kifejlesztett új eljárás segíthet kimutatni a Lyme-kórt. A jelenleg klinikai vizsgálat alatt álló morfológiai vizsgálat során a vérmintából...
A XXI. század egyik legnagyobb előnye, hogy az internetnek köszönhetően bármilyen számunkra szükséges információ néhány kattintással elérhető. Azonban...
Az arc ráncainak feltöltésére 1981 óta végeznek injekciós kezeléseket. A legelső a kollagéninjekció volt, mely körülbelül 20 évig volt a leggyakrabban...
Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Ha szeretne értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.