Dr. Árki Ildikó - szakmai önéletrajz

WEBBeteg
frissítve:

Dr. Árki Ildikó háziorvos, csecsemő- és gyermekgyógyász, a WEBBeteg vezető orvos szakértőjének szakmai bemutatkozása.

Dr. Árki IldikóOrvosi diplomát a Semmelweis Egyetemen szereztem 1986-ban.

Rövid labor orvosi kezdet után a Budai Gyermekkórházban dolgoztam a csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsga megszerzéséig (1995).

Az egyetemi évek alatt kezdtem el dolgozni az Országos Mentőszolgálatnál, akkor még mentőtisztként, a diploma megszerzése után mentőorvosként, több mint húsz évig. Közben felnőtt háziorvosi licence, majd 2011-ben szakvizsgát tettem.

Jelenleg felnőtteket ellátó praxisban dolgozom és több éve az Országos Gyermekegészségügyi Intézet munkatársa is vagyok, ahol egészségnevelési, prevenciós programok kidolgozásával foglalkozom.

Egészségügyi ismeretterjesztést több újságnál folytattam szerkesztőként, cikkíróként, szakmai lapnál rovatvezető voltam, a Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemle szerkesztőbizottsági tagja vagyok.

Postgraduális képzésként elvégeztem az ELTE Jogi Továbbképző Intézetének jogi szakokleveles orvos képzését, valamint a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás intézetének pszichoterapeuta és kognitív-viselkedés terápia képzését.

Dr. Árki Ildikó 2012 és 2022 között a WEBBeteg vezető orvos szakértője volt. A portál munkatársaként az Orvos válaszol szolgáltatás rovatvezetője, több mint 50 betegedukációs cikk szerzője és mintegy 260 cikk lektora.

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.