Koronavírus beszámoló: nem tudtam, mi bajom van

WEBBeteg
megjelent:

Azt hittem, csak megfáztam, így folytattam az életem. Egy beszámoló koronavírusos betegek interneten közzétett tapasztalatai közül.

Február 22-én betegedtem meg. Azt hittem, csak megfáztam, így folytattam az életem. De február 28-ig nem tudtam kiszállni az ágyból. Egy héttel később azt hittem, hogy felépültem, de ismét visszaestem.

Most a pulzusom csak akkor megy 80 alá, amikor alszom. Amikor sétálok, mindig 100 felett van, és a legmagasabb érték már 180 is volt. Gyakran szédülök és légszomjam is van, emiatt nem tudok túl messzire menni egyedül.

Hamis COVID-19-negatív

Március 9-ig antibiotikumokat szedtem, inhalálókat kaptam. Március 14-ig kórházban voltam és március 15-én teszteltek koronavírus gyanújával.

Március 18-án már eléggé rosszul éreztem magam, ezért egy porlasztóval segítettek lélegezni. Március 19-e volt a legrosszabb nap. Akkor kaptam meg az eredményeimet: COVID-19-negatív. Akkor még jobban megijedtem, hiszen nem tudtam, mi bajom van: vagy valami más betegség, vagy hibás volt a teszt.

Maroknyi embert ismerek nagyon hasonló történetekkel, de mégsem tesztelték őket. Rémült vagyok, mivel nincs biztos diagnózisom.

Pár nappal ezelőtt felvette velem a kapcsolatot az orvosom és azt mondta, hogy ő úgy véli, hogy az eredményeim hamis COVID-19-negatívak voltak.

Szerző: Katie Swanson, San Francisco - Quora.com,
Fordítás: WEBBeteg.hu

Fontos egészségügyi tudnivalók a koronavírus járvány idejére

Cikkajánló

Térdfájás
Térdfájás

Melyek a térdfájdalom leggyakoribb okai?

A baba neme
A baba neme

Befolyásolható-e a fogantatásnál?

WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta szakorvos
WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.