Megújult a Hölgynaptár alkalmazás - Megbízható segítség a mindennapokban

WEBBeteg
megjelent:

A Hölgynaptár alkalmazás legújabb verziója megújult külsővel és kibővült funkciólistával segíti a menstruációhoz és a ciklushoz kapcsolódó észrevételek rögzítését minden korosztály számára. (x)

Hölgynaptár mobilalkalmazás

Az új verzió nemcsak a design terén ad új élményt a hölgyek számára, de az igényekhez alkalmazkodva új funkciókkal is segíti a mindennapjaikat.

Az alkalmazás első használata során a felhasználók a Kezdő képernyőkön a ciklusukra vonatkozó néhány alap adatot adhatnak meg, ezzel is biztosítva a minél pontosabb előrejelzéseket a vérzésre és az ovulációra vonatkozóan.

A tünetek Naptárba történő rögzítése gyorsabbá és egyszerűbbé vált, hiszen minden egy helyen, hosszas görgetés nélkül érhető el, a felvitt adatok pedig új felületeken, a Lista- és Grafikus nézetben (Vérzés tünetei, Családtervezés) is megtekinthetők, ezáltal szemléltetve az esetleges összefüggéseket, amelyek nagyobb segítséget nyújthatnak a felhasználók és a kezelőorvosok számára egyaránt.

menstruációs naptár

Az új verzióban a fogamzásgátló eszközökön (tabletta, tapasz, hüvelygyűrű, injekció) kívül más gyógyszerek és készítmények (pl. fájdalomcsillapítók, vitaminok), illetve a mióma gyógyszeres kezelése is rögzíthető a naptárban, vagy automatikusan ütemezhető emlékeztetők is beállíthatók ezekhez kapcsolódóan.

A megújult Hölgynaptár© alkalmazás mostantól még nagyobb segítséget nyújthat a kontrollvizsgálatok és kezelések során felmerülő kérdések megválaszolásában, ezáltal segítve a hölgyek mindennapjait és a kezelőorvosok munkáját is.

A Hölgynaptár© alkalmazás új, magyar nyelvű verziója ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play-en.

A Hölgynaptár letöltése az app store-bólA Hölgynaptár letöltése a google play-ből

(WEBBeteg)

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.